Back
gezondheid
dagelijks leven
contact
contact

Blog - Nieuws, Agenda en events

LEZING 19 JUNI 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER - vereniging "De Bron" Dorpshuis 'AMICITIA' Schimmelpenninckstraat 14, Kloetinge (Nederland) - 0113-218425' - woensdag 19 Juni - 19.30 u Meer Info...

LEZING 26 JUNI 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID Florent Van Cauwenberghstraat 5, Lier - wo 26 jun 2019, 20u Meer Info...

LEZING 25 JULI 'BEINVLOEDING VAN DE MENSHEID - 'De Kleine bron Antwerpen' , Letterkundestraat 133, 2610 Antwerpen' - donderdag 25 juli - 20.00 u Meer Info...

LEZING 11 SEPTEMBER 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - ' ESOTERISCHE VRIENDENKRING "UNIVERSEEL" GENT ' , Galerie-Feestzaal Dewulf - (gelijkvloers), Verkortingstraat, 42-44 (eenrichtingsstraat),9040 Sint-Amandsberg - Gent - woensdag 11 september - 20.00 u Meer Info...

LEZING 18 SEPTEMBER 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER - 'The Great White Whale Center' , The Great WHite Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek' - woensdag 18 september - 19.30 u Meer Info volgt later...

LEZING 26 SEPTEMBER 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER' - 'De Kleine Bron Bazel' donderdag 26 sep, 20u Het Gildenhuis: Kruibekestraat 33, Meer Info volgt later...

LEZING 12 DECEMBER 'PRAKTISCHE QUANTUMFYSICA - 'Davidsfonds Kalmthout' Chalet St;-Jorisgilde Kruisbos 2 - 2920 Kalmthout' - donderdag 12 december - 19.30 u Meer Info volgt later...

Lezing 19 juni - Kloetinge (Nederland) Terug naar overzicht

LEZING 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER - vereniging "De Bron" Dorpshuis "AMICITIA" Schimmelpenninckstraat 14, Kloetinge (Nederland) - 0113-218425' - woensdag 19 Juni - 19.30 u

Op woensdag 19 juni geef ik een lezing in Kloetinge (Nederland) met de titel 'Een ander kijk op Kanker'

"Kanker is de ziekte van deze eeuw.
In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker.
In Engeland zullen van alle mensen geboren na 1960 de helft in hun leven ooit kanker krijgen!!
Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte en zeker kanker niet worden teruggedrongen maar steeds meer voorkomt..
Is er misschien een verband?
Is kanker eigenlijk wel een ziekte?
Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is?
De oplossing is veel eenvoudiger dan allerlei miljarden onderzoeken ons doen geloven
Als we ophouden om kanker als een ziekte te beschouwen en realiseren waarom ons lichaam het toelaat dat cellen muteren tot een kankercel, dan ligt de oplossing voor de hand."

Lezing 26 juni - Lier Terug naar overzicht

LEZING 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID' - Florent Van Cauwenberghstraat 5, Lier' - woensdag 26 juni - 20.00 u

Op woensdag 26 juni geef ik een lezing in Lier met de titel 'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'

We hebben allemaal al wel over quantumfysica of de leer van de allerkleinste materiedeeltjes gehoord maar wat is en betekent het nu echt?
Wat houdt het precies in en hoe kunnen we het gebruiken in ons dagelijkse leven?
Heeft het eigenlijk wel nut om ons er in te verdiepen?
Kunnen we inderdaad onze werkelijkheid aanpassen enkel en alleen door er naar te kijken zoals de quantumwetenschap beweert en creert ons bewustzijn daadwerkelijk onze realiteit?

Als we quantumfysica toepassen kan en mag karma niet eens bestaan en is het slechts een verzinsel om ons weg te houden van het hier en nu.
Bovendien maken sommige wetten in de quantumwereld het wel heel waarschijnlijk dat onze wereld niet meer is dan een gesimuleerde werkelijkheid (iets wat steeds meer wetenschappers ook daadwerkelijk geloven) en als dat zo is, is karma helemaal overbodig en kunnen we ons afvragen of het nog wel zin heeft op zoek te gaan naar de perfecte partner, een huis en andere zekerheden want het is net de quantumfysica die ons leert dat onzekerheid de basis is van alles..

In deze lezing worden enkele belangrijke wetten uit de quantummechanica uitgelegd met voorbeelden uit ons dagelijkse leven..
Vanuit diezelfde quantumwereld ontdekken we dat onze kijk op karma en de levenslessen die we hier te leren hebben, dienen herzien te worden en dat de wereld waarin we leven heel wat minder zeker en materieel vast is dan we vermoeden.. iets waar de wetenschap ondertussen ook steeds meer begint achter te komen..

Lezing 25 juli - Antwerpen Terug naar overzicht

LEZING 'BEINVLOEDING VAN DE MENSHEID - De Kleine Bron Antwerpen' Letterkundestraat 133, 2610 Antwerpen - donderdag 25 Juli - 20.00 u

Op donderdag 25 juli geef ik een lezing in Antwerpen met de titel 'Beinvloeding van de Mensheid'

"De quantumfysica leert ons dat waar menselijke waarneming is, de werkelijkheid verandert.
En we worden in deze moderne wereld meer dan ooit waargenomen.. door familie, je partner, politie, facebook, bewakingscamera's en al deze (al dan niet opzettelijke) observaties zorgen ervoor dat wij vandaag in een werkelijkheid leven die niet volledig de onze is..
We denken allemaal vrij te zijn maar is dat wel zo?
Kunnen we in deze werkelijkheid onze echte persoonlijkheid wel tonen?
De quantumfysica heeft al bewezen dat bewustzijn realiteit creëert maar is de realiteit die wij creëren wel helemaal zuiver?
Houden fake nieuws en media ons niet weg van onze zuivere ik.
Wordt ons bewustzijn niet zo gemanipuleerd dat wij door alle ruis in ons bewustzijn meewerken aan het creëren van een wereld vol van conflicten, onrecht, frustratie, vervuiling en egoisme?
Worden wij onbewust niet gebruikt als negatieve realiteitsgeneratoren?
Waarneming verandert de realiteit maar door voortdurend op onze smartphones te kijken, ontnemen we onszelf de kracht van creatie.
Bovendien wordt er rechtstreeks ingegrepen van buitenaf en die beinvloeding is zichtbaar in ons energieveld als donkere stoorenergieën die binnenkomen via zwakke punten in ons energiesysteem..
Traditioneel worden zulke energieën benoemd als geesten en entiteiten maar dat klopt niet.. Het is louter energie en het hangt van onze interpretatie af hoe die energie zich zal manifesteren..
We spreken ook over vaccinatie want laten virussen nu net een mooi bewijs zijn van beinvloeding van buitenaf.. "

Lezing 11 september - Gent Terug naar overzicht

LEZING 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - 'ESOTERISCHE VRIENDENKRING "UNIVERSEEL" GENT , Galerie-Feestzaal Dewulf - (gelijkvloers), Verkortingstraat, 42-44 (eenrichtingsstraat),9040 Sint-Amandsberg - Gent - woensdag 11 september - 20.00 u
INSCHRIJVEN IS VERPLICHT (klik daarvoor op de schuine korte inhoud tekst hieronder)

Op woensdag 11 september geef ik een lezing in Gent met de titel 'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'

" We hebben allemaal al wel over quantumfysica of de leer van de allerkleinste materiedeeltjes gehoord, maar wat is en betekent het nu echt?
Wat houdt het precies in en hoe kunnen we het gebruiken in ons dagelijks leven? Heeft het eigenlijk wel nut om ons er in te verdiepen?
Kunnen we inderdaad onze werkelijkheid aanpassen, enkel en alleen door er naar te kijken zoals de quantumwetenschap beweert en creëert ons bewustzijn daadwerkelijk onze realiteit?
Als we quantumfysica toepassen kan en mag karma niet eens bestaan en is het slechts een verzinsel om ons weg te houden van het hier en nu.
Bovendien maken sommige wetten in de quantumwereld het wel heel waarschijnlijk dat onze wereld niet meer is dan een gesimuleerde werkelijkheid (iets wat steeds meer wetenschappers ook daadwerkelijk geloven) en als dat zo is, is karma helemaal overbodig en kunnen we ons afvragen of het nog wel zin heeft op zoek te gaan naar de perfecte partner, een huis en andere zekerheden, want het is net de quantumfysica die ons leert dat onzekerheid en probabiliteit de basis is van alles.
In deze lezing worden enkele belangrijke wetten uit de quantumfysica uitgelegd met voor-beelden uit ons dagelijks leven.
Vanuit diezelfde quantumwereld ontdekken we dat onze kijk op karma en de levenslessen die we hier te leren hebben, dienen herzien te worden en dat de wereld waarin we leven heel wat minder zeker en materieel vast is dan we vermoeden….Iets waar de wetenschap ondertussen ook steeds meer begint achter te komen. "